KEVIN SMIT WORDT DIGITAAL GESTALKT

Kevin SmitZanger/presentator Kevin Smit heeft een digitale stalker. Een Italiaanse man, die zich ‘fan’ van de zanger / presentator noemt, richt continue fake Facebook pagina’s op en stuurt de volgers van Kevin Smit vriendschapsverzoeken, waarna er allerlei rare berichten te lezen zijn over de zanger op de pagina’s.
“Vooral voor mijn volgers is het vervelend. Ze krijgen continue uitnodigingen uit mijn naam en krijgen dan vervolgens allerlei rare berichten te zien die slecht vertaald zijn en heel warrig zijn. Heel vervelend ook omdat ze op een gegeven moment niet meer weten wie de echte Kevin Smit op Facebook is.” aldus Kevin en voegt er vervolgens aan toe: “Ik stuur bovendien geen vriendschapsverzoeken naar mensen, dus als men er eentje ontvangt dan is het sowieso fake. Kevin vraagt zijn digitale vrienden en volgers dan ook om niet te reageren op persoonlijke berichten van de Italiaan, die Sciuto Orazio heet, en hem te rapporteren en blokkeren. “Uiteindelijk ben ik nu te veel negatieve aandacht kwijt aan dit hele Facebook gebeuren, terwijl ik liever bezig ben met mijn zangcarrière en mijn radioprogramma op RadioNL iedere ochtend.” vervolgt Kevin.
Van de Kevin zal spoedig een nieuwe single verschijnen: ‘Verliefd’. Deze single is de opvolger van de succesvolle single ‘Engelen’ die eind vorig jaar verscheen. Deze single bleek voor vele mensen een emotionele houvast in de donkere dagen. ‘Engelen’:

https://www.youtube.com/watch?v=HVYtmyMDRjA&feature=youtu.be

Meer informatie over Kevin Smit treft u aan op zijn website en sociale media:
www.kevinsmit.nl
www.facebook.com/kevinsmitmusic
www.twitter.com/kevin_smit_twit