KAPALONE GAAT LOS DUS… WIE IS ERBIJ?

kapalone wie is er bijAchter Kapalone gaat Ad Kapteijns schuil. In de volksmond wordt Kapalone ook wel DÉ BESTE OPLOSSING VOOR 100% FEEST genoemd. Voor elke bruiloft, sportkantine, braderie, kermis, jubileum of welke feestelijke gelegenheid ook, wordt een beroep gedaan op de Brabantse zanger. Voor een aanvullend programma mét DJ moet u bij Kapalone zijn! “Aanvoelen wat het publiek wil horen”, zo luidt zijn motto.

De zanger scheef de laatste jaren singles op zijn naam als: ‘De Zevende Hemel Met Jou’, ‘Als Het Weekend Wordt’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘Helemaal Super’, ‘Ben Jij Vanavond Vrij’ en ‘De Kriebels In M’n Buik’. Uiteraard stuk voor stuk nummers met een hoog feestgehalte waar menig zaal al door veranderde in één grote polonaise.

Ad Kapteijns begon trouwens in een ver verleden met zingen op een camping, iets wat zou uitgroeien tot een vaste plek als gitarist en zanger in een rockband. Later gaat hij solo en groeit deze vader van twee kids uit tot een feestzanger pure sang die héél goed weet hoe hij zijn publiek moet vermaken. Voor zijn nieuwe single dook Kapalone wederom de studio van Kees Tel in om daar het door Jack van Raamsdonk geschreven nummer ‘Wie Is Erbij’ op te nemen. Een op-en-top feestsingle die 17 januari in café Kloosterzicht in Gemonde gelanceerd zal gaan worden. Dat zal weer een ware happening gaan worden waarbij vele collega artiesten hun opwachting zullen maken. Kapalone gaat los dus.. wie is er bij? De fysieke single wordt verkocht bij de betere platenzaak en is daarnaast vanaf 17 januari te verkrijgen via de bekende downloadportals. Plug en promotie van de single is in handen van Jolanda Clement (JC-Event).