Kaarten van zaterdag & zondag Zwarte Cross uitverkocht.

zwarte-crossDe kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2016 gaat als een dolle. Alle zaterdag- en zondagskaarten zijn op. Komend jaar is het Zwarte Cross Festival van 21 t/m 24 juli in Lichtenvoorde met meer dan 27 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering: Van metal tot disco en van rock tot reggae!

En last but not least: diverse internationale stuntmannen zullen je in opperste staat van vervoering brengen met duizelingwekkende stunts.

Wil je er toch bij zijn? Dat kan nog! Er zijn nog een paar kaartjes voor de camping beschikbaar. Ook zijn er nog kaarten voor de vrijdag, dus wil je nog in aanmerking komen voor een ticket voor het mooiste festival van Nederland, wacht dan niet langer en ga vandaag nog naar www.zwartecross.nl/tickets of koop kaarten in een van de Primerawinkels.