Johan Vlemmix nieuwe single is knipoog naar werkelijkheid

johan fl euroIn oktober 2015 verklaarde Vlemmix nog dat hij zijn leven ging omgooien en het rustig aan ging doen, maar daar komt hij nu dus op terug en gaat vol aan de slag met de promotie van deze single.
Johan Vlemmix werd bekend door het tv-programma ‘Ter Land, ter zee en in de lucht’, waar hij eerst als deelnemer opviel en later aan de slag ging als jurylid en starter .

Daarnaast is hij bekend als  Koningshuis liefhebber en heeft hij al een hele serie uiteenlopende singles uitgebracht, van een feestversie van het Wilhelmus tot ‘Een bussie vol met Polen!!’, waarmee hij enkele weken in de Nederlandse Top 40 stond. Zijn buitenlandse carrière kreeg een impuls door deelname aan Das Supertalent eind 2013. Mede door deze doorbraak is het nummer ‘Neuro van de Euro’ ook in het Duits opgenomen onder de titel ‘Neuro von der Teuro’. De productie van deze single staat op naam van José Hoebee en Frank Riesenbeck.

De single gaat over alle perikelen rondom de recessie en het steeds minder waard worden van de euro. Natuurlijk wel op de Johan-Vlemmix-manier, met een hoop vermaak en een dikke knipoog naar de werkelijkheid. Aangezien de carnaval er weer aan komt, is van deze single een speciale carnavalsremix gemaakt om mee te zingen in de polonaise.
‘Neuro van de Euro’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com, CDpost.nl en andere cd-winkels. Promotie : Hollandia Music/Showbizzinfo