James Stefano stopt met Stad en Land

stad en land 2016De vier-mans-formatie Stad en Land zal vanaf nu met zijn drieën hun carrière voortzetten. James Stefano verlaat de groep en kiest voor zijn gezin. Zijn vrouw is van Spaanse afkomst en samen met hun prachtige kindje wonen zij in Spanje. Gebleken is dat de afstand te groot is om zich volledig in te zetten voor zowel Stad en Land als zijn gezin. Vandaar dat James ervoor heeft gekozen om de groep achter zich te laten.

De drie overige mannen betreuren deze keuze, maar begrijpen het volledig en staan achter hem.

James: “Het was een moeilijke beslissing, maar dit is mijn keuze. Ik heb een super leuke tijd gehad met de mannen en ik wens ze veel succes. Ik geloof er heilig in dat ze het met z’n drieën ook gaan redden.”

Stad en Land, bestaande uit Dennis Baars, Anno van Wanrooy, James Stefano en Allan Hoekman, bestormden begin 2015 diverse hitlijsten. Zij toerden stad en land af om hun single te promoten. De tweede single ‘Lieveling’ was een ware opvolger.

Dennis, Anno en Allan, kortom Stad en Land, zijn helemaal klaar voor 2016. De eerstvolgende single staat eind deze maand gepland.