IK & Simon minialbum.

simon keizer ik en simonSimon Keizer is singer/songwriter en maakt deel uit van het duo Nick & Simon. In die hoedanigheid verkocht hij meer dan 1 miljoen cd’s en dvds, en trad hij meerdere malen op in Ahoy en het Gelredome. Nick & Simon is de enige act die langer dan 7,5 jaar onafgebroken in de Nederlandse Album Top 100 heeft gestaan.

Samen met Nick was Simon coach in The Voice of Holland en The Voice Kids. Verder maakt(e) hij succesvolle tv- programma’s als The Dream (AvroTros) en Lekker Nederlands (SBS6) e.v.a.

Onder de titel “Ik En Simon” zal Simon Keizer met een solo theatershow door het land trekken. Van begin februari tot eind mei zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. Voor deze vooral vertellende voorstelling schreef hij speciaal een achttal nieuwe songs die terug te vinden zijn op dit mini album. ( verschijnt 5 februari) Bij het schrijven van de songs werd hij bijgestaan door o.a. Maaike Ouboter, Thomas Acda, Gordon Groothedde en Jaap Kwakman. Deze songs zijn opgenomen in de Muhren- en de Votownstudio o.l.v. producer Jaap Kwakman.

Tour; http://www.ikensimon.com/tour/