‘Ik hou van jou’ van Dirk Drost

DirkDrostVKIk hou van jou. Het zijn het waarschijnlijk de meeste gezongen woorden in de muziek. Toch heeft Dirk Drost en zijn team een liedje gemaakt, die je raakt. ’20 jaar geleden tijdens de ziekte van mijn vader, waar hij ook korte tijd later aan overleed heb ik dit nummer al opgenomen. Met gepaste trots deel ik het nu met een groter publiek.’ zei Dirk Drost.

 

‘Gevoeliger kan het bijna niet’ voegt Frank van Etten toe. ‘Normaal breng ik enkel eigen gemaakte liedje uit, maar voor Dirk en zijn mooie liedje maakt Studio Frank van Etten een uitzondering. We hebben er een persoonlijk videoclip bij gemaakt, waar zelfs de moeder van Dirk Drost een rolletje heeft. ‘

Dirk Drost is een allround zanger en probeer met zijn muziek mensen te vermaken. Zijn eigen muzieksmaak is erg breed. Hierdoor kan hij ook vele stijlen overtuigend brengen. Dit varieert van Andre Hazes tot aan Van Halen en alles wat er tussen, voor en achter zit en tegenwoordig een prachtig eigen nummer ‘ Ik hou van jou’.