Hedy Rebel komt met nieuwe single

hedy rebel countryHedy Rebel geboren in Utrecht en vanaf haar 14e woonachtig in het Friese Leeuwarden. Hedy had al snel de liefde van het zingen te pakken. Van kleins af aan al helemaal in de ban van André Hazes en deze liedjes zong ze dan ook helemaal mee als ze die op de radio hoorde. Naast het thuis mee zingen deed ze ook serieuze pogingen om gehoord te worden en niet zonder resultaat.

Lovende kritieken vielen haar ten deel bij de audities van het Kinder songfestival en bij diverse andere talentenjachten viel Hedy in de prijzen. Na haar verhuizing van Utrecht naar Leeuwarden werd het even stil . Het duurde tot 2005 alvorens de Hedy de microfoon weer ter hand nam. Optredens in de eigen stad en talenjachten ,waaronder de Radio Nl talentenjacht. In de jaren die volgden kwamen er vele optredens bij plus het muzikale hoogtepunt een TV optreden in POPSTARS. Het beviel zo goed dat ze in 2014 haar eerste single uitbracht en nu in 2016 haar tweede. In de studio van Arjan Venemann werd COUNTRY JIM opgenomen. Een single waarvan de presentatie is geweest en de eerste reacties zeer positief zijn. Nu is het tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van COUNTRY JIM.