Gre Parelmoer eindelijk nieuwe single.

gre parelmoer drinklied 2Gre Parelmoer een naam welke onlosmakelijk verbonden is aan POPSTARS en aan het brengen van feestnummers. Traditie getrouw brengt Gre Parelmoer rond de carnaval een nummer uit die het altijd goed doet. Ook dit jaar is Gre Parelmoer er weer in geslaagd om met een nummer te komen die een hoog feestgehalte heeft.

HET DRINKLIED is de titel en opgenomen in de studio van Niels Lingbeek ( ook producer)

En ja probeer met de nummers van deze feestganger maar eens stil te blijven zitten. Wij durven wel de garantie te geven dat zoiets niet mogelijk is bij het horen van de nummers van Gre Parelmoer. Gre die zingen als uit de hand gelopen hobby heeft is in de het dagelijks leven hulp in de huishouding en is ook bekend als voorzitter van L.O.P. (De Lokale Omroep Pieterburen). Ook is ze zeer actief op facebook an andere sociale media. Door de weersomstandigheden van de afgelopen week is er geen clip van opgenomen maar je kunt hem wel vinden op You Tube. Kijk voor actuele info op www.gre-parelmoer.nl