Nieuwe album Wesly Bronkhorst

wesly bronkhorst op wegTwee jaar na zijn laatste album “Wesly Bronkhorst” Komt de populaire zanger in 2015 met een ijzersterke opvolger. Het nieuwe album is alweer het derde album van Wesly en is er een die recht uit zijn hart komt. Met hart en ziel is er gewerkt aan dit album dat is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Op het nieuwe album staan naast de reeds verschenen single’s “Ik Ga Maar”, “Vaya Con Dios”, ”Mooiste Van De Klas” en “Zo Verwend” nog twaalf prachtige nieuwe nummers.
In de eerste week van januari start AT 5 met de eerste aflevering van de reallife. Op pad zo genaamd is Wesly uitgebreid te volgen in het dagelijks reilen en zeilen van zijn leven als artiest. Er is afgelopen jaar online een gelijknamige realitysoap uitgebracht waarbij alles uit het leven van Wesly Bronkhorst voorbij is gekomen, op weg naar de release van zijn nieuwe album en daar voorbij. De spanning, de unieke band met Raymond de Bruijn, de geweldige momenten met zijn dochter Beau, zijn optredens en de samenwerking met diverse artiesten niets bleef onbesproken in deze unieke realitysoap.
Wesly Bronkhorst begon op 18 jarige leeftijd met zingen. Al snel bleek dat deze artiest van zijn passie zijn werk kon maken. Hij komt terecht in Café Bolle Jan. Dit is voor hem, net als voor uiteraard Rene Froger, slechts het begin. Hij is hier de vaste zanger en door zijn unieke stemgeluid, in combinatie met de geweldige sfeer die hij keer op keer weet te creëren, wordt hij al snel een bekende naam in de in de artiestenwereld.