Geslaagde albumpresentatie van Tamara Tol

tamara tol aaIn het bijzijn van vele fans ontving Tamara afgelopen zondagmiddag tijdens de presentatie in de Jozef, Volendam het eerste exemplaar van het nieuwe album uit handen van Rob Brouwer (artiestenreizen organisator Corendon). Zondagmiddag vond de albumpresentatie van ‘Laat Ons Klinken’ plaats in de Jozef te Volendam. Naast Tamara waren er optredens van collega’s Pascal Redeker, Django Wagner, Jaman, Gebroeders Ko, Stef  Ekkel, Ferry de Lits, Jan van Est en Alex.

 

Haar meest recente hit He Schatje He is natuurlijk ook op het album terug te vinden. Vijf nummers op het album zijn geschreven door succesduo Ton en Gerard Koopmans, de productie van de liedjes lag in handen van Harald Queens en Waylon van der Heijden. Dat de liefhebber van het Nederlands lied haar liedjes weet te waarderen blijkt wel uit de enthousiaste reacties.

Aan alle fans die zondag aanwezig waren in de Jozef: bedankt voor de zeer geslaagde middag! Het nieuwe album ‘Laat Ons Klinken’ is overal verkrijgbaar waaronder bol.com. Meer info: www.tamaratol.nl

 

tamara tol a

 

 

 

 

 

 

 

 

.