GEMMA VAN ECK MET MINICONCERT OP 17 JANUARI 2016

gemma van e loveGemma van Eck luidt 2016 op een bijzondere manier in. Met een miniconcert in ‘De Club’ in Studio Aalsmeer keert ze op zondag 17 januari 2016 definitief terug op de planken. Begin oktober maakte de zangeres al met haar zelf gecomponeerde cd-single ‘Love is the magic word’ na vier jaar afwezigheid haar rentree in de showbizz. 

 “Met dit miniconcert wil ik iedereen laten zien dat ik er weer helemaal klaar voor ben,” zegt Gemma , die naast  eigen repertoire ook andere songs ten gehore zal brengen, die haar in het verleden persoonlijk raakten.  “Ik heb het gevoel dat ik nog sterker uit de strijd ben gekomen dan ik was. Mijn belevingsgevoel is nog intenser geworden en wat nog veel belangrijker is: ik heb erg veel zin in deze comeback…” 

Ze dook afgelopen zomer met sterrenproducer Melchior Rietveldt de studio in om samen met hem als co-producer een reeks door haar zelf geschreven nummers op te nemen. “Ik schreef ze in de tijd, waarin ik niet in staat was om in de schijnwerpers te staan. Ik heb echter niet stil gezeten. Het resultaat hiervan is een groot aantal nieuwe songs, die ik graag tijdens het miniconcert met mijn publiek wil delen. In artistiek opzicht sta ik aan de vooravond van een compleet nieuwe periode in mijn carrière.”

Haar nieuwe cd-single ‘Love is the magic word’ is daarvan het perfecte voorbeeld.

“Ik heb bewust gekozen voor een eigentijdse aanpak, waarbij ik veel support kreeg van mijn producer. We zitten wat dat betreft op een lijn. Het is ook niet voor niks dat ik het komende miniconcert bewust presenteer onder de titel van mijn comeback-single ‘Love is the magic word’. Het is een sfeervol en positief nummer, waarmee ik dit jaar graag wil afsluiten en het nieuwe jaar wil ingaan.”   

Gemma van Eck, die o.m. drie jaar lang in de Nederlandse theaters in de shows van Toon  Hermans schitterde en later rollen vertolkte in verschillende grote musicals, pakt na het komende miniconcert de draad van haar optredens weer op. “Ik ben op dit moment ook hard aan het werk om het album, dat voor begin volgend jaar staat gepland, af te maken en met dit miniconcert wil ik iedereen laten zien dat ik weer bruis van energie”, aldus Gemma van Eck, die na afloop van het concert tijd en de moeite wil nemen voor een persoonlijke ontmoeting met haar gasten.

 

  • Het miniconcert ‘Love is the magic word’ van Gemma van Eck begint op zondag 17 januari 2016 om 16.15 uur in ‘De Club’ van Studio Aalsmeer, Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer. Ontvangst vanaf 15.30 uur met koffie en thee.
  • Kaarten a € 15,00 (inclusief de gesigneerde cd-single ‘Love is the magic word’) zijn te bestellen via de contactpagina!