Gebroeders Ko zetten oma Termeer in het zonnetje

gebr ko Omi janna Het was al vroeg feest deze week in de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen. Aan het eind van de maandagmiddag kwam het bekende partyduo Gebroeders Ko langs bij het bedrijf ProKids, waar een flinke feesttent stond vol met familie en bekenden van Janna Termeer-Verbeek (82).

 

gebr ko Omi jannaZij was namelijk door de zender Radio.NL uitverkozen tot leukste omi van Nederland. En dat moest gevierd worden. Een feestje dat live werd natuurlijk ook live uitgezonden door Radio.NL. Staand voor een truck die speciaal ter beschikking was gesteld door de firma Swijnenburg Transport JSB uit Werkendam ontving oma Termeer de oorkonde, waarna het feest kon losbarsten.

Superbekende hits als Toeter op mijn waterscooter, Schatje mag ik je foto en natuurlijk Bij ons omi’s maakten ondanks het tijdstip de beentjes los en de ene na de andere polonaise ging door de tent. Oma Termeer genoot met volle teugen. Dit schitterende eerbetoon had ze te danken aan schoonzoon Herman en kleinzoon Marco, beiden vrachtwagenchauffeurs. De twee hadden haar namelijk aangemeld bij de gebroeders Ko, die zo’n feestje al eens eerder hadden gegeven voor een oma in Zwitserland. Volgens Marco was het feestje voor zijn kranige oma meer dan verdiend, want ze is nog superactief en gaat zelfs regelmatig met hem mee in de vrachtwagen.

 

www.gebroedersko.nl