Franky Stardust ft. DJ Peet – Mag ik dansen

FrankyStardustftDJPeetMagikdansenWebsiteNa de zeer verrassende emo-ballad “De handen ineen”, die momenteel nog steeds (hoog) in verschillende hitlijsten genoteerd staat en met regelmaat te horen is op de Nederlandse- en Belgische radiozenders, komt Franky alweer met een nieuwe single.

 

“Het is weer tijd voor FEEST!”, weet onze gentleman-entertainer Franky Stardust te melden. “Na de bescheiden successen van ‘Hé Schat, weet je dat?’ en ‘De Liefde’ met Franky&Johnny en die geweldig emo-ballad, had ik zin om er weer een schepje bovenop te doen en een feestje te gaan bouwen!”

Ditmaal steekt hij samen met zijn vaste partner van “De Jongens van FEEST!”, DJ Peet, een gezellig nummer van Guus Meeuwis in een feestelijk jasje. Door de verrassende vinding er een zeer herkenbare tune uit de jaren tachtig aan toe te voegen, krijgt dit nummer een nog hoger meezinggehalte en weet het je van het begin tot het einde te boeien.

DJ Peet kwam eerder samen met DJ Menno en zanger Robert den Brok met de partyhit “Weekend”. Maar nu was het tijd voor deze muzikale uitspatting met onze Franky. Een paar seizoenen geleden is het idee ontstaan in een après ski bar in het Oostenrijkse Gerlos, waar de heren voor diverse optredens aanwezig waren. Ondanks de intensieve samenwerking tijdens hun diverse shows en acts, kwam het uitbrengen er maar niet van. Tot nu toe dan!

Maak kennis met deze feestelijke uitvoering van “Mag ik dansen” en ga helemaal op in de opzwepende energie van deze Jongens van FEEST…Franky Stardust ft. DJ Peet.