Frank van Etten en HannesJR brengen samen nieuwe single uit!

Hannes-en-FrankTwee generaties op één single! Toegegeven, dat is niet voor het eerst maar nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties vorig jaar de 14-jarige Hannes Jr. ontdekte komt de jonge zanger nu met een duet met niemand minder dan… Frank van Etten. “Ik zie het helemaal zitten met Hannes”, zo laat Frank weten. “Hij is ontzettend leergierig en hoe jong hij ook is, hij is heel goed met z’n vak bezig”, aldus de volkszanger die in Brabant is gehuisvest met zijn studio.
Hannes (Helderman) Jr. maakte razendsnel naam met zijn vorig jaar landelijk uitgebrachte singles ‘Als jij lacht’ en ‘Wanneer Jij Kust’. Dit nadat Ronald Visch de jeugdige zanger per ongeluk spotte in de studio waarna hij het talent vastlegde. Zelfs de jury van het Demo-panel afgelopen september tijdens het BumaNL-festival in ‘s-Hertogenbosch, onderkende dit grote uit Hilversum afkomstige talent.
Frank van Etten, al zo’n 20 jaar met muziek bezig met ondertussen acht albums en vele hitsingles op zijn naam, heeft samen met Hannes JR het nummer ‘Hoe Lang Moet Het Nog Duren’ opgenomen. Een levenslied met ziel en karakter in sfeervolle muzikale ambiance dat op menig muziekliefhebber vast grote indruk zal gaan maken. Hannes Jr & Frank van Etten, jeugdig talent en jarenlang vakmanschap samengesmeed tot een buitengewoon verrassende combinatie met een prachtsingle als resultaat!

De CD single ‘Hoe lang moet het nog duren’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.