FRANK & FRIENDS: EEN BEGRIP VOOR IEDEREEN DIE VAN FEEST HOUDT

Frank & Friends 2016Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger die momenteel hoog in de vaderlandse hitlijsten is te vinden met zijn single ‘Leef Maar’, heeft als moto: Feest begint met een F ! De F van Frank maar ook de F van zijn Friends. Bezoekers van de eerdere edities van Frank & Friends weten ondertussen precies wat de Bredase zanger hiermee bedoeld.

 

Na het grote succes van de eerdere Frank & Friends-edities krijgt dit geweldige evenement een vervolg op zondag 13 maart a.s. Als het aan de Bredase zanger zelf ligt wordt het een jaarlijks terugkerend evenement!  Grote namen zullen naast Frank Verkooyen spetterende optredens verzorgen met deze editie in de line-up: Django Wagner, John West, Rinus Ponsen, Mike van Dijk, Otto Lagerfett, Danny Temming en Jan van Est. Net als bij de voorgaande edities van Frank & Friends is opnieuw voor het sfeervolle eventcentre Tiggelman Dance & Events aan de Slingerweg 95 in Breda gekozen als locatie.

Tickets zijn in de voorverkoop (a € 15,-) te verkrijgen bij Tiggelman, maar ook bij Krisje aan de Haven, Haven 17 in Breda en bij de Special CD Shop aan de Teteringsedijk 167 in Breda. Ook via internet zijn tickets verkrijgbaar: Bestel deze via tickets@easymusicservice. Tot slot kunnen tickets, voor zover nog beschikbaar, ook 13 maart aan de kassa worden gekocht voor € 20,- p/stuk. Meer informatie is te verkrijgen via www.frankverkooyen.nl .

 

Frank & Friends 2016