Feestzanger Glenn van Dijk brengt na ‘Handjes’ tijdloze partyknaller uit

GlennvanDijkLinksrechtsopenneer_1Een gelukje dat de carnaval zo vroeg valt dit jaar. Want met de nieuwe feesthit van Glenn van Dijk dans je de overtollige pondjes van de kerst er zo af. Maar ook na carnaval dans je op ieder feest op ‘Links, rechts, op en neer’. Inderdaad, de titel van Glenn’s partyknaller. De opvolger van ‘Handjes’!

‘Links, rechts, op en neer’ is per direct beschikbaar c.q. te downloaden via de bekende kanalen. Het zeer aanstekelijke nummer wordt gezongen door feestzanger Glenn van Dijk, bekend van de partyknaller van vorig jaar ‘Handjes’. Die schopte het tot de beste 11 carnavalshits van Nederland, via de verkiezing op 3FM door Giel Beelen.

In de nieuwe dansvloer vuller van Glenn zit een snelle beat, precies met het juiste tempo om het bijbehorende dansje goed uit te kunnen voeren. Meezingen met ‘Links, rechts, op en neer’ is minstens zo makkelijk. De tekst zit supersnel in je hoofd, net als het dansje. Moet ook wel, want tijdens carnaval moet je niet teveel hoeven nadenken.

,,Dat geldt eigenlijk voor ieder feest”, lacht Glenn. ,,’Links, rechts, op en neer’ kan je gewoon het gehele jaar draaien. En je zal zien, van verjaardag thuis tot tentfeest en van après-skibar tot kermis en feestcafĂ©, iedereen doet mee. Je wordt er niet alleen vrolijk van, je wordt ook nog eens fit van het mee dansen!”

De productie van Glenn’s feestnummer is in handen van de specialist in partyhits, Peter van Nierop van Strictly Music / A-Team Records. Ook verantwoordelijk voor de successingle ‘Handjes’.