Feest duo K W I B U S blaast oude hits nieuw leven in.

kwibusHet feest duo Kwibus, bestaat uit de zanger/pianist Aristakes en de voormalige Veronica producer en gebroeders Grimm zanger, Paul Vasseur. Aristakes Jessayan, is een alom bekende pianist/zanger, met prachtige romantische nummers van onder anderen Neil Diamond, Billy Joel, Charles Aznavour, enz. Paul Vasseur, heeft jaren gewerkt bij Veronica als producer van Nederland
Muziekland, Hollanders en het live programma van Tineke de Nooij.

Daarnaast was hij één van de zangers van het Carnavals duo ‘Gebroeders Grimm’.

Toen deze twee kwibussen die elkaar 20 jaar niet hadden gezien, toevallig op het Griekse eiland Rhodos elkaar weer tegen kwamen, en daarna in het eetcafé Qwibus een borrel dronken op de hernieuwde kennismaking , ontstond het idee, om de echte oude feestliedjes weer eens een nieuw leven in te blazen in de vorm van een nieuw te beginnen feest duo. Tijdens het gesprek kwam namelijk naar voren, dat er vaak gevraagd werd naar die oude gezellige nummers van weleer, zoals ‘Mien waar is m’n feestneus’, ‘Bloemetjesgordijn’, ‘Zak eens lekker door’, ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Als de klok van Arnemuiden’, ‘Vogeltje wat zing je vroeg’, ‘Manuela’ en ‘Het kleine café aan de haven’. En, omdat dit idee in genoemd café ter sprake kwam, was een naam voor het duo snel gevonden: KWIBUS