Evert Baptist uit Vriescheloo scoort Mega Carnavalshit.

evert babtist gehaktbalEvert Baptist uit Vriescheloo weet niet wat hem overkomt, samen met zijn Gretha zijn ze inmiddels ondergedoken, dit omdat Evert zijn single mega wordt bekeken na het delen door het medium Skoften.net. https://www.facebook.com/skoften/videos/1361223870570180/ die hadden de single La La La Gehaktbal die hij voor zijn Gehaktballenshow gebruikt opgemerkt en meteen gedeeld op Facebook.

 

In 2 uur tijd is de single meer dan 100.000 keer bekeken en meer dan 600 keer gedeeld en als we de reacties zien daar staat de teller ook op ruim 2,4 k dus we kunnen spreken van een Carnavals hit bij uitstek. Evert en zijn vrouw Gretha betrekken normaal een terug getrokken leven, Evert die altijd met zijn Zündapp naar zijn optredens gaat kan nu moeilijk omgaan met zijn bekendheid. De pers staat voor de deur bij Evert en ieder nieuws medium weet hem te vinden in het normaal zo rustige Vriescheloo. De single is verkrijgbaar bij alle bekende portals en streams. Voor boekingen [http://www.evertbaptist.nl ]www.evertbaptist.nl