‘Evenwicht’ van Marco Borsato op vinyl.

marco borsato evenwichtToen het album ‘Evenwicht’ op 20 november uitkwam koos Marco Borsato ervoor om drie verschillende versies van het album uit te brengen. Je kon kiezen voor een normale editie, een deluxe editie in een luxe verpakking en zelfs een superluxe limited editie waar behalve het album ook nog eens de zesdelige documentaire ‘Marco Borsato 25 jaar: Meer Dan Ik Alleen’ op dvd aan was toegevoegd.

 

Marco; “Het leuke is dat vinyl, de ouderwetse LP, eigenlijk weer hartstikke nieuwerwets blijkt te zijn en dat steeds weer de vraag opdook of ‘Evenwicht’ ook op vinyl zou verschijnen. En ja, jongens! De oplettenden onder jullie hebben het misschien al op mijn eigen brandpage bij bol.com gezien maar vanaf 5 februari zal ‘Evenwicht’ te koop zijn op vinyl.”

De LP verschijnt in een gelimiteerde oplage.

https://www.bol.com/nl/p/evenwicht/9200000052411452/