Een ster in Hollywood voor Nick & Simon?

nickensimonvrijvbAfgelopen zomer was het al groot nieuws… hebben Nick & Simon een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen? De Zaandamse Neeltje Waagmeester kwam tijdens haar vakantie in Los Angeles, Amerika, een ster van Nick & Simon op de Hollywood Walk of Fame tegen.

Er werd contact opgenomen met Hollywood: “We don’t have a Nick & Simon on the Walk”, laat een kenner weten. Volgens haar is de ster er illegaal neergelegd. Het management van Nick & Simon weet ook van niets. “We denken dat hier één of andere grapjas aan het werk is geweest.” En toch moeten Nick & Simon nu schuld bekennen… zij hebben samen met Kees Tol voor de grap die ster op de Hollywood Walk of Fame geplaatst tijdens de opnames van het nieuwe seizoen ‘Nick & Simon, the Dream’ waarin de heren afreizen naar Los Angeles en Las Vegas.

Benieuwd naar het verhaal achter de ster? Kijk dan iedere woensdagavond om 20:25 uur naar Nick & Simon the Dream bij AVROTROS op NPO3!

Bron;  Sterren.nl / TROS