Een Bi Bi Bijzonder jaar voor de Dikdakkers

dikdakkers bibibiEen nieuw jaar is begonnen voor het populaire partyduo De Dikdakkers. In de eerste plaats door de hele nieuwe meezinger ‘Zij is bi bi bi’, wederom een heerlijke inhaker. De heupen gaan vanzelf bewegen en het is onmogelijk om te stil te blijven staan. Deze ode aan een bi bi bi bijzondere vrouw, die de droom is van elke man zing je zo mee en dat is precies de bedoeling van beide heren: “Na de wat rustigere single Heyo!, gaan we nu weer vol voor een feestje voor jong en oud!”

 

In samenwerking met RadioNL zorgt het duo voor een spetterend begin van het nieuwe jaar tijdens een heuse Nieuwjaarsparty. Verder hebben de Dikdakkers ook genoeg te vieren. In 2016 bestaat dit partyduo alweer 20 jaar en staan ze met hun vrolijke muziek altijd garant voor een feeststemming. Zo’n mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en dat Anton en Hans eind van het jaar met een speciaal jubileumfeest. Dat is niet enige feestelijke nieuws. De eerdere hitsingle Cowboys & Indianen tikt op dit moment de 6 miljoen views aan. Onverminderd populair vanwege de aanstekelijke melodie en vrolijke dansbewegingen. Met ‘Zij is bi bi bi’ zorgen de Dikdakkers er weer voor dat de handen de lucht ingaan en de voetjes van de vloer blijven.

 

 

dikdakkers meppel