Dennie is blij dat je gaat…

dennie van grootheest ik ben blijDennie van Grootheest is nu ongeveer 2 jaar bezig met zingen, en het werd tijd voor een eigen single. Na een tijdje zoeken en rondneuzen kwam collega Jeffrey Tanis met het nummer ‘’ Ik ben blij dat je gaat’’ Toen Dennie het nummer hoorde, vond ie het meteen al een lekker nummer en wou hier graag wat mee gaan doen. Maar hij wilde meer, hij kreeg het idee om er een feest variant op te maken met iets meer feestgehalte en zo is het gegaan.

 

Na een aantal weken is er op de originele plaat een compleet nieuwe versie gemaakt en heeft de originele plaat ook een opfrisbeurt gekregen. Met het live accordeon spel van Dhr Metz, en de uiteindelijke mastering en productie van Jeffrey Tanis is ‘’ ik ben blij dat je gaat’’ een vrolijk en gezellige plaat geworden, in twee unieke versies.