De Theater- en Clubtour Guus Meeuwis is begonnen!

guus MORGEN_theater_en_clubtourDe kop is eraf! Deze week waren de try outs van Guus Meeuwis zijn tournee MORGEN en het belooft érg leuk te worden. Guus; “ We gaan nu de laatste puntjes op de i zetten en dan kan het touren beginnen. Op 17 februari beginnen we in de Nieuwe Luxor in Rotterdam om op 16 mei te eindigen in Koninklijk Theater Carré.

De liedjes van mijn nieuwste album MORGEN lenen zich perfect voor zowel de clubs als het theater dus we hebben niet hoeven kiezen. Fijn! In de clubs gaan we gas geven en in het theater zakken we in het pluche om naast veel muziek te maken ook weer eens goed bij te praten. We hebben er ernstig veel zin in! Veel theaters en clubs zijn al uitverkocht maar een aantal zalen hebben nog kaartjes!”
Vorige week heeft Guus bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat hij een Grootse samenwerking aangaat met Ziggo. Dit betekent dat klanten van Ziggo in 2016 veel van Guus Meeuwis kunnen gaan genieten met leuke acties. Hoe precies blijft nog even geheim, maar daarover binnenkort meer!