‘Daar sta je dan’ is de nieuwe single van Jeffrey Kuipers

jeffrey kuipers Daar sta je danEen ballad, dramatisch en uit het leven gegrepen, daar is de keuze op gevallen. Zo wordt ‘Daar sta je dan’ de tweede single na Jeffrey Kuipers (35, geboren in Schoonoord) zijn terugkeer in de muziekwereld afgelopen zomer. Een spannende terugkeer, want na zes jaar afwezigheid vergt het de nodige inspanning om opnieuw je plek te vinden.

 

“Het is hard werken, maar met ‘Overdonderd’ als mijn debuutsingle 2.0, heel veel plezier in dit werk en een vaste schare fans, heb ik mijn weg naar de bühne terug weten te vinden.”

“Ik ben blij dat ‘Daar sta je dan’ nu uitkomt. Ik heb de smaak weer zo ontzettend te pakken. Daardoor wordt mijn honger naar de muziek en het publiek steeds groter. En ik ben een man van ballads. Al van kinds af aan. De emoties en de lading gaan toch vaak net iets dieper. Dat geldt ook zeker voor deze nieuwe single.”

“Ik was 17 toen ik een belangrijk platencontract kreeg. Op die jonge leeftijd en de jaren daarna laat je je leiden door zeer ervaren mensen uit de muziekwereld. Ik heb heel veel van ze geleerd, maar sinds mijn wederopstanding als zanger doe ik het meer op mijn eigen manier. Ik ben honderd procent eigen baas met een paar goede mensen om me heen die me af en toe even streng toespreken. Dat heb ik ook wel nodig. Laat ik het zo zeggen, mijn nieuwe nummer is net als ik: rauw en ongepolijst.”

‘Daar sta je dan’ is vanaf vrijdag 22 januari verkrijgbaar, o.a. via iTunes. Kijk voor meer info op www.jeffreykuipers.com.