Claudia de Breij & Waylon in duet.

waylon en claudia Ik misHet nieuwe album ‘Alles is goed’ van Claudia is vanaf 15 januari verkrijgbaar. De cd bevat naast zelfgeschreven nieuwe nummers, ook een aantal van haar favoriete eerdere liedjes in een nieuw jasje, zoals een uitgeklede versie van de hit ‘Mag ik dan bij jou’. Aan het album werkten onder meer Waylon en Paskal Jakobsen mee. Het nummer ‘Mis je zo graag’ met Waylon is uit op single.

 
Op ‘Alles is goed’ staan dertien nummers, allemaal door Claudia zelf geschreven. Zes nieuwe songs en speciaal voor dit album een aantal van haar favoriete eerdere liedjes. Liedjes die altijd live gespeeld zijn in het theater, maar die ze graag met complete band in de studio wilde opnemen, waaronder ‘Ik zie jou’ en een intieme, uitgeklede versie van ‘Mag ik dan bij jou’. Voor twee songs vroeg Claudia de medewerking van haar collega’s. Met Waylon nam ze ‘Mis je zo graag’ en met Paskal Jakobsen ‘Ik onthou van jou’ op. En ze stak het eerder opgenomen duet ‘Niet alleen’ met wijlen Thé Lau in een nieuw jasje.