Bobby Prins neemt eigen hit op in een nieuwe versie.

Bobby-PrinsBobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Het allergrootste succes van Bobby Prins is zeker het nummer “Sancta Maria”, dat hij in 1972 opnam en vele malen gecoverd is door vele artiesten.

Opmerkelijk is dat door Bobby Prins in de loop der jaren meer lp’s en cd’s zijn opgenomen dan singles.De laatste jaren heeft Bobby Prins ieder jaar een nieuw album uitgebracht: Album vol dromen (2012) Ik heb je zo nodig (2013) Bel Me, I Love You! (2014) en Liefde Inspireert (2015) Op 2 april 2014 kreeg hij de Golden Lifetime Award van de gemeente Aarschot, een erkenning voor zijn 50-jarige carrière.
Nu 43 jaar later na de eerste versie van “Sancta Maria” heeft Bobby Prins opnieuw deze hit opgenomen in een nieuwe versie ! We zullen er niet van staan te kijken dat dit nummer opnieuw de hitlijsten weer gaat halen !! Het nummer is afkomstig van zijn recent uitgekomen album Bobby Prins “Liefde inspireert”