Belinda viert succes met nieuwe single ‘Neem je leven’

belinda neemjeleven2015 was een bijzonder jaar voor Belinda Kinnaer. Het overweldigende succes van Zeven Oceanen was een waar feest met als absolute hoogtepunten de #7 notering in de Top 1500 van RadioNL en het optreden van 12 december in het magische Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn. In dit nieuwe jaar kiest Belinda nu voor een hele eigen versie van ‘Neem je leven’. Het origineel is van Marco Borsato (album Marco 1994) , een persoonlijke voorbeeld voor Belinda.

 

Belinda: “Hij raakt mensen met zijn stem, muziek en persoonlijkheid. Dat is waar ik ook voor ga als zangeres. Na het succes van Zeven Oceanen hebben we ons helemaal op ‘Neem je leven’ gestort. Het is helemaal anders dan ik hiervoor heb gedaan en ik ben enorm trots op het resultaat”.

Dit swingende en toegankelijke nummer is niet alleen het resultaat van de gedreven Belinda. Samen met haar team, bestaand uit producer Edwin van Hoevelaak (Rooftop Studio’s in Holten), label Holliwood Records, manager Leon Lukassen (Lukassen Produkties) en promoter Chantal Koebrugge (Impackt Artist Promotion & Events), wil Belinda hier echt iets bijzonders van maken. Naast de nieuwe single zijn er ver gevorderde plannen voor een eerste album. Om dat te kunnen realiseren gaat in de derde week van januari een crowdfunding van start.

Vrijdag 8 januari 2016 wordt ’Neem je leven’ gereleased en zal het nummer beschikbaar zijn op iTunes en alle andere downloadportals.