Album presentatie Wesley Klein groot succes.

wesley klein onderwegWat een feest was het de afgelopen weekend. Met optredens van diverse gast artiesten in de Stadsgehoorzaal te Leiden was de album presentatie een groot succes. De Stadsgehoorzaal stond op zijn kop en was uitverkocht. De sfeer zat er in en er werd hardop meegezongen. Na zijn overwinning in het tv-programma Popstars heeft de carrière van  Wesley een enorme vlucht genomen.

 

Op dit nieuwe album ‘Onderweg’ zingt hij mooie ballads zoals ‘Droom Met Mij’ en ‘Omdat Ik Zo Van Je Hou’ maar ook vlotte nummers zoals ‘Hey Jij Hoe Heet Je’ en ‘Er Is Niemand Zoals Jij’, aangevuld met verrassende nieuwe nummers waaronder het duet met Sieneke geschreven door Alie Bakker. ‘Onderweg’ bevat 14 tracks, inclusief de bonustracks ‘Hey Jij, Hoe Heet Je? (DJ Geert Verschuren Remix)’ en ‘Er Is Niemand Zoals Jij (DJ Nelis Remix)’.De productie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel),

“Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft. Ik heb de afgelopen periode een groep fantastische muzikanten om mij heen verzameld met wie ik dezelfde passie voor dit repertoire deel. Met dit album “Onderweg” is er een droom die uitkomt en het is geweldig
om dit met het publiek, mijn fans te mogen delen.” Aldus Wesley Klein.

Grote verrassing tijdens de presentatie was voor Nelly, in het bijzijn van familie, fans en vrienden ging Wesley op de knieën voor zijn vriendin Nelly.Nelly zei volmondig JA! Nelly en Wesley hebben twee kinderen samen: Jailey en Wesley jr.

Vanaf nu ligt het album overal in de winkels. Deze week toert Wesley langs de regionale radiostations voor promotie  van het album en daarna volgen er een aantal in-stores.