Abraham Laisina – 1.000 Kisses

AbrahamLaisina1000KissesWebsiteDe nieuwe single van Abraham Laisina is werkelijk ’n juweeltje, want al bij de eerste klanken word je geraakt door het warme en unieke stemgeluid van Abraham. Alles klopt in deze song, waarbij melodie, tekst, arrangement en de mooie stem van Abraham een prachtig geheel vormen. Wie is Abraham? Hij was als backing vocal onderdeel van de Jody’s Singers van Jody Pijpers en van de soul formatie Webcity.

Met Fantasyx heeft hij meegedaan aan het Nationale songfestival. Toen Abraham de groep verliet is hij een internationale gospelzanger geworden die de afgelopen jaren in meer dan dertig landen over de hele wereld heeft opgetreden. In Zuid-Amerika, Indonesië, India, Sri Lanka, Zweden, Engeland etc. weet men zijn unieke stemgeluid te waarderen. Hoogtepunten in zijn carrière waren een show in Brazilië voor 500.000 mensen en zelfs een optreden in de Royal Albert Hall in Engeland waar hij grote indruk maakte.

Toevallig kwam Abraham in contact met het songwriter/producer duo Danny Ferdinandus en Dick Hoogerwaard. Met 40 jaar ervaring in de showbizz is Danny beslist geen onbekende meer in de showbizz. Zo werkte hij ondermeer met de bekende producer Manfred Jongenelis. Dick heeft zich de laatste jaren vooral toegelegd op het schrijven van liedjes en poëzie. Toen Danny en Dick het lied “1.000 Kisses” aan Abraham lieten horen was hij meteen onder de indruk en besloot zijn grote netwerk te gebruiken om het lied een internationaal karakter te geven.

“1.000 Kisses” is geproduceerd en gearrangeerd in een studio in India, backing vocals zijn gedaan in Zuid Afrika en de lead vocals bij de bekende producer Frank Verkooyen uit Breda. Kortom, een internationale topproductie die versterkt wordt door een prachtige, sfeervolle videoclip die is opgenomen in Zuid Afrika.

Abraham heeft in de wereld heel veel vrienden die diabetes hebben en de dochter van componist Danny heeft sinds haar geboorte diabetes type 1. Omdat zij hun hart op de goede plaats hebben, willen zij graag een donatie schenken aan JDRF(Juvenile Diabetes Research Foundation). Aangezien het binnenkort (14 november) Wereld diabetes dag is, hopen zij dat wereldwijd mensen het lied massaal gaan downloaden, zodat er veel geld kan worden gedoneerd om diabetes type 1 te helpen genezen.