Teddy 4 KWF.

dragpalaceMiss Teddy (Ruud Swanen) was een superlieve Dragqueen artiest (bekend van tv-programma Take Me Out van SBS6) waarbij lympfklierkanker werd geconstateerd. Zijn laatste wens was om op haar verjaardag massaal geld in te zamelen voor KWF. Maar hij wist dat hij z’n eigen verjaardag niet meer mee zou maken. Daarom besloot hij al zijn vrienden in te schakelen en hen te vragen dit voor hem te doen. Zo ontstond het project Teddy 4 KWF.
Drie jaar geleden, vlak voordat miss Teddy overleed aan de vreselijke ziekte kanker, besloot ik om mijn single waar ik destijds aan werkte, te gebruiken voor Teddy 4 KWF. In één van de laatste mailwisselingen met Teddy heb ik haar mijn single als demoversie laten horen. Ruud (miss Teddy) schreef mij: “Ik vind ‘m goed! Doe mij een lol en knal m op mijn
website!”

Maar dat deed ik niet direkt. Want ik wilde ‘m perfect opgenomen hebben en dat kostte tijd en geld. Mijn doel was om alle opbrengst van de downloads van mijn single “Are You Ready For Me” te doneren aan KWF Kankerfonds. En het resultaat moest ‘miss Teddy-waardig’ worden.

Maar na lancering in 2013 bleek dat een single ook een videoclip nodig had en ik begon met een bizar project, waarbij ik voor mezelf opnieuw de lat wel heel hoog had gelegd: het mezelf aanleren van computeranimaties. Wat een helskarwei was dat! Maar met vallen en opstaan en geloven dat ik het zou redden, gaf mij zelfvertrouwen.

miss Are You Ready For MeVorig jaar maakte DJ Matt Pop een remix van mijn single en was de videoclip eindelijk klaar . Nu kan ik met trots ook de bijbehorende videoclip laten zien. De single kan worden gedownload via de officiële downloadsites zoals ITunes.

Dragpalace / Rose Murphy

 


Of wanneer je geen ITunes gebruikt: http://www.cdbaby.com/cd/dragpalace