Nieuwe clip Rene Karst online ; tijd voor een nieuw lied voor iedereen !!!

René Karst voorkant hoes HollandersAan het begin van 2016 komt Rene Karst met een nieuw fris geluid. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen.  Iemand kan ‘links of rechts’ zijn. ‘Oud of jong’, ‘ voor of tegen’, uit Volendam of uit Drenthe komen… We zijn allemaal gelijk.

 

Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. ‘Kees maakt andere producties dan wat ik tot nu toe heb gedaan en ik vond het tijd voor een andere benadering van mijn FEESTPOP’! Een positief vrolijke feestpop productie met een tekst die er toe doet. Karst wil met dit nummer een duidelijke boodschap meegeven die door iedereen op zijn of haar eigen manier verstaan kan worden.

Het idee om het nummer ‘Hollanders’ te schrijven kwam bij de zanger componist op nadat er tijdens een sportevenement weer een tribune vol met ‘oranje’ supporters zat die als ‘1 man’ achter onze Nederlandse sporters ging staan! ‘Dat geeft altijd zo’n trots gevoel’ aldus de zanger. Inmiddels zijn de 15 miljoen mensen, 17 miljoen mensen geworden die allemaal HOLLANDERS zijn dus tijd voor een nieuw lied voor iedereen… Een échte Rene Karst plaat!