De Dikdakkers vinden haar erg bijzonder!

dikdakkers bibibiDe Dikdakkers presenteerden afgelopen vrijdag hun nieuwste single in de Herberg ’t Plein te Meppel. De single heet “Zij is bi bi bi” en is een geweldige meezinger geworden.

 

 

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is “stilstaan” voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud! Na het uitkomen van “Het Bobsleelied” besluiten de Dikdakkers om een echte bobslee op de bühne neer te zetten. Een aantal mensen uit het publiek wordt uitgenodigd om hierin tijdens de show plaats te nemen.

Nadat in 2014 het Winnaarslied goed was voor een geslaagd carnaval komen de heren begin 2015 met een fantastisch feestnummer: LACHEN”. Iedereen die dit zeer aanstekelijk lied hoort zal spontaan een vrolijke lach op het gezicht krijgen. De Dikdakkers zijn veel geziene gasten tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag. Daarvoor hebben de Dikdakkers een speciale Oranjeshow ontworpen. Deze show, inclusief twee danseressen is bij uitstek geschikt voor feesten die gerelateerd zijn aan Oranje.

De Dikdakkers zijn ook te boeken met een aantal kindershows. Hun nieuwste is de Kidz-show met SNAPPIE, de kleine krokodil. Daarnaast treden ze op met De Cowboys en indianenshow en in de Sinterklaastijd met het Pepernotenfeest.

 

 

 

.