40 jaar Henk Wijngaard!

Henk WIjngaard - 40 Jaar Hits - 2CDAlle hits van Henk Wijngaard zijn verzameld op een exclusieve 2CD-box: “40 jaar Hits”. Het jaar 2016 wordt een bijzonder jaar voor deze rasartiest! Als ’s lands bekendste vrachtwagenchauffeur heeft hij al vele hits mogen scoren en is al 40 jaar onderweg met zijn gitaar en zijn liedjes. Wie kent ze niet, hits als “Met de vlam in pijp”, “Sneeuwwitte bruidsjurk”, “He Suzie” en zijn recente grote hits “Kleinkinderen” en natuurlijk “Ga, Gaaah”.

In 2014 mocht na 30 jaar zijn meest recente album weer de top 3 bereiken van de album top 100 en laat deze trucker zien nog steeds aan de top te staan van de Nederlandse muziek. Op dit unieke tijdsdocument ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum staan alle grote hits verzameld inclusief nieuw materiaal. Een must voor de ├ęchte fan van Henk Wijngaard/het Nederlandse lied! Wij wensen u veel luisterplezier!

Deze 2CD is tot stand gekomen met vriendelijke medewerking van CDHal Ruinen (Klaas Prent), Martin Sterken en Henk Roelofs. De 2CD is nu overal te bestellen o.a. via www.cdhal.nl en www.tvoranjeshop.nl