ZING MEE MET DE TOPPERS OP OUDEJAARSAVOND.

toppers 2016Oudejaarsavond 31 december om 20.25 uur en Nieuwjaarsnacht om 01.30 uur op NPO3 de concertregistratie van Toppers in Concert 2015, nu voor het eerst met meezingteksten! Schraap de kelen en creëer de unieke Toppers sfeer thuis. Maak een filmpje en plaats je filmpje op de officiële Toppers Facebookpagina. De leukste inzending wint 4 hoofdtribune tickets voor het extra concert op 1e pinksterdag 15 mei.

EXTRA CONCERT OP 1e PINKSTERDAG 15 MEI
CONCERTEN 13 & 14 MEI BIJNA UITVERKOCHT

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 13 & 14 mei is er nu een extra concert Toppers in Concert 2016 de ‘Royal Night of Disco’ op 1e PINKSTERDAG 15 MEI. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei zijn uitverkocht.

VRIJDAG 13, ZATERDAG 14 MEI & 1e PINKSTERDAG 15 MEI 2016 nemen we je mee terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2016 is ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ’80!

De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO!
De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, afro kapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje….het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Ook dit jaar tijdens ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De beste discoknallers vormen de rode draad maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, worden ook de andere genres niet vergeten! Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De traditionele ‘avond uit’ van het jaar is weer in aantocht!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM en RENE FROGER, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ discofeest van het jaar! Traditioneel zijn er diverse speciale gasten, waaronder de Nederlandse 70’s & 80’s meidengroep de DOLLY DOTS, top zangeres GLENNIS GRACE, 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR en TOPPOP iconen AD VISSER & PENNEY DE JAGER! DIT MAG JE NIET MISSEN!