Zanger Bart Voncken zingt samen met vluchtelingenkinderen voor Serious Request

bart wearetheoneZanger Bart Voncken geeft vluchtelingenkinderen in Nederland letterlijk een stem. Om geld in te zamelen voor Serious Request nam hij samen met de kinderen uit asielzoekerscentrum in Maastricht een single op ‘We Are One’ die vandaag gelanceerd wordt via de actiepagina https://kominactie.3fm.nl/actie/we-are-one. Alle opbrengsten gaan naar ’the next generation’ via Serious Request.

 

Vluchtenlingenkinderen in Nederland komen uit oorlogsgebieden en zitten vaak jaren in een AZC hopend op een veilige toekomst in Nederland. Met alle negatieve aandacht die er regelmatig is voor AZC’s geeft Bart de kinderen de kans om eindelijk hun stem te laten horen.

Hieronder vind je de bijzondere videoclip waarin uiteraard het nummer We Are One te horen is maar waar ook te zien is hoe de kinderen door een middag muziek te maken even alle zorgen vergeten.