Zanger Bart Voncken zingt samen met vluchtelingenkinderen voor Serious Request 3FM

bart WE ARE ONE - persfotoBart Voncken start in samenwerking met het AZC Maastricht, sambaband Animoso uit Heerlen en Moon Music uit Maasbracht een actie om geld in te zamelen voor Serious Request. De zanger geeft deze week een muziek workshop aan kinderen in het asielzoekers centrum in Limburg.

De workshop zal uiteindelijk resulteren in een korte docu en de single ‘We Are One’ die op 14 december uitkomt en door Bart aangeboden wordt aan de DJ’s in het Glazen huis. De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.
We Are One
Bart Voncken wil met ‘We Are One’ letterlijk een stem geven aan de kinderen die het hard nodig hebben om gehoord te worden. “Kinderen zien geen grenzen, geen kleur en geen geloof. Zij staan het dichtst bij puurheid en zijn dus de beste ambassadeurs van de boodschap ‘We Are One’. Het is tijd dat we stilstaan, stil zijn en luisteren naar The Next Generation. Kinderen verdienen de kans om zich veilig te kunnen ontwikkelen en te mogen groeien opdat zij een bijdrage kunnen gaan leveren aan een betere wereld.”

Alle opbrengsten van ‘We Are One’ zullen ten goede komen aan The Next Generation via Serious Request. Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to
everything. -Plato Wil je dit project steunen? Doneer dan nu via https://kominactie.3fm.nl/actie/we-are-one