‘Voor Iedereen’ Ramon Beense

ramon beense voor iedereen‘Voor Iedereen’ is een mooi, en vooral gevoelig, nummer dat goed past bij deze tijd van het jaar. De single gaat over verdriet maar ook over vriendschap, liefde en saamhorigheid. Ramon heeft het nummer prachtig ingezongen met veel gevoel voor emotie. ‘Voor Iedereen’ past heel goed bij Ramon Beense. Jeroen van de Boom hoorde Ramon het nummer zingen en stimuleerde hem om het uit te brengen.
De single is het 2e nummer dat Ramon Beense dit jaar uitbrengt. ‘Dans met mij door het leven’ was een gezellig dansnummer maar ‘Voor Iedereen’ is van een zwaarder kaliber.
De carrière van Ramon nam een grote sprong door zijn optreden in het TV programma; Bloed, Zweet en Tranen. Zijn optreden belande in de top 10 van meest emotionele tv momenten van 2013! Ook was hij publieksfavoriet bij de finale van de Toppers vorig jaar. Mede dankzij tv uitzendingen, radiozenders, en de weekbladen, heeft hij inmiddels een grotere bekendheid opgebouwd.

‘Voor Iedereen’ is geschreven door Piet Souer en Peter van Asten.
Geproduceerd door La Hay Sound