Vinzzent maakt kerstversie van ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’

vinzzent kerstMet de kerstdagen in aantocht heeft Vinzzent een kerstversie van zijn laatste single gemaakt. ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ staat al twee weken op de Brabantse zender Puur NL op nummer 1. De zanger wil met deze versie eenzame mensen die een dierbare moeten missen een hart onder de riem steken. Vinzzent: “Laten we vooral aan elkaar denken, zéker in deze tijd.”

 

Emotionele reacties op Facebook

De kerstversie maakte na plaatsing zoveel los op Facebook en had binnen enkele uren een bereik van maar liefst 250 duizend personen. Vinzzent liet weten heel erg uit te kijken naar de feestdagen maar er zeker bewust van te zijn dat deze dagen voor veel mensen ook heel eenzaam kunnen zijn. Vinzzent wil juist die mensen dit jaar laten weten dat hij aan hun denkt en vroeg andere mensen hetzelfde te doen. “Laten we vooral aan elkaar denken, zéker in deze tijd.” Het bericht werd enorm vaak gedeeld en leverde emotionele reacties op.

 

https://itunes.apple.com/nl/album/dat-ik-eventjes-bij-jou-mocht/id1064060987