TV-Serie William Burg “Echte ware liefde” enorm populair

william burg ware liefdeDe Bossche zanger William Burg timmert hard aan de weg op muzikaal gebied. Om zijn fans ook eens een kijkje te geven achter de schermen heeft William in samenwerking met Cliphuis.nl een eigen 9-delige TV -Serie opgenomen.

 

William over “Echte ware liefde” de TV-Serie:
Dat de serie populair is en in zeer korte tijd meer als 10.000 keer bekeken is, is een bevestiging dat de fans het waarderen wat ik doe. Ik ben dan ook reuze trots hierop en wil al mijn fans hiervoor bedanken. Dit is gelijk een mooie kans om al mijn fans en niet te vergeten het team rondom mij van geluidsman, crew, tot platenlabel een hele fijne Kerst toe te wensen en een gezond, gelukkig en uiteraard muzikaal 2016 !!
Boekingen William Burg: 06-55191045
De laatste CD single ‘Lach en Leef ’ is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.