Single William van den Oetelaar biografisch

william den oeDe nieuwe single ‘Voel jij net als ik’ van William van den Oetelaar beschrijft hoe hij zelf is. Producer Frank van Etten vroeg wat voor persoon William was en heeft daarna de single geschreven. “Hij is gemaakt hoe ik werkelijk ben, ik ben namelijk best wel jaloers”, verklapt William van den Oetelaar.

De 21-jarige zanger heeft een vriendin waar hij stapelgek op is. Aan de relatie schort het niet, maar het is voor de jonge zanger toch gek om haar met andere mannen te zien praten. Dit is omschreven in zijn nieuwe single ‘Voel jij net als ik’.

De tekst en de muziek van de nieuwe single zijn geschreven door Frank van Etten. De producer vroeg aan de Brabantse zanger wat voor een persoon hij is en heeft daarop deze tekst geschreven. Sinds kort werken de twee samen, iets waar William bijzonder trots op is. De single ‘Voel jij net als ik’ is het eerste resultaat van deze nieuwe samenwerking.