Rob Rietbroek – Zo ben jij

RobRietbroekZobenjijWebsiteRob Rietbroek was al vroeg met muziek in de weer en begon al jong met zingen. Hij zingt met veel passie en plezier op feesten en partijen. Rob is getrouwd, heeft 2 zoons en woont samen met zijn gezin in Den Haag waar hij in 1963 ook ter wereld kwam. Rob is werkzaam als monteur bij een drinkwaterbedrijf.

 

De eerste single van Rob “Ons geluk” is een mooie ballad waarin het draait om het tijdloze gezinsgeluk, een nummer waar veel mensen zich in zullen herkennen. Bovendien is er speciaal voor dit nummer een videoclip opgenomen met daarin de hoofdrol van Rob en zijn gezin.

De 2e single van Rob getiteld “Oh ja jij” is een lekkere zomerse en dansbare meezinger die op menig feestje niet mag ontbreken. Ook voor dit nummer is er een videoclip opgenomen.

De 3e en nieuwe single van Rob Rietbroek is getiteld “Zo ben jij”. Met de feestdagen in aantocht een mooie warme plaat over vriendschap in het algemeen, een nummer waar veel mensen zichzelf en hun vrienden in zullen herkennen. Ook voor dit nummer is er passende videoclip opgenomen.