Opnames videoclip GEEN STEMPEL vallen letterlijk in het water.

GS - de brugwachterDe opnames van de videoclip van de nieuwe single van Geen Stempel, De brugwachter, vielen donderdag letterlijk in het water. Tijdens de opnames bij diverse sluizen en bruggen in Helmond ging het aan het einde van de opnames mis: de drone raakt te water en bleef helaas niet drijven.

Tijdens de allerlaatste takes van de clipopnames ging het mis, door een windvlaag raakte de drone een brugdeel waardoor deze te water raakt. De camera onder de drone bevatte alle opnames die gemaakt waren met het apparaat. Er moest een duiker aan te pas komen om de drone uit het water te halen. Gelukkig bleken de beelden, zelfs na anderhalf uur in het water te hebben gelegen, op de opslagkaart in de camera nog bruikbaar. De drone zal als verloren moeten worden beschouwd.

Ricky van Geen Stempel maakte een behind the scenes van de opnames;

 

‘De brugwachter’ is zal op 15 december uitgebracht worden door platenmaatschappij/management ABC Entertainment en is wederom een aanstekelijk uptempo nummer dat de kroegen en feestzalen zal laten springen.

Eerder bracht Geen Stempel al singles uit als ‘Sjansen’, ‘Dansen tot ’s morgens vroeg’, ‘Brabo’ en ‘Leef!’. Ook maakte Geen Stempel remixen van en voor artiesten als Henk Dissel, Nick&Simon, Nielson en Jeffrey Heesen. Afgelopen jaar werd de track ‘Brabo’ uitgeroepen tot beste Carnavalsliedje van Brabant door 3FM’s Giel Beelen.

Volg Geen Stempel via hun website en sociale media via onderstaande links:

http://www.geenstempel.nl

https://www.facebook.com/geenstempel/