O Dennenband maakt Kerst single voor Serious Request

o denneband kerst SRGelegenheidsformatie O Dennenband brengt vandaag de single “Kerst Overal” uit. De opbrengsten van het nummer gaan naar Serious Request. De O Dennenband bestaat uit Jan Smit, de 3 J’S, Jeroen van der Boom, Ramon Beuk en The Kik. In het AvroTros programma O Dennenboom is deze groep vrienden al wekelijks te volgen in hun zoektocht naar het perfecte kerstliedje. Dit kerstliedje hebben ze ondertussen gevonden in de vorm van de single ‘Overal Kerst”

 

Het nummer was voor het eerst te horen in het AVROTROS radio programma ‘Aan de slag’ op radio 2. “ Het is belangrijk dat we de kerstgedachte niet vergeten en mensen helpen die dit het hardste nodig hebben, ik hoop dan ook dat de single een mooi bedrag gaat opleveren voor Serious Request” aldus Jan Smit.