Nummer 1 hit met Kerst-Single O Dennenband voor Serious Request

o denneband kerst SRGelegenheidsformatie O Dennenband heeft gister Adele van de nummer 1 positie in de Itunes charts weten te stoten met de single ‘Kerst Overal’. De opbrengsten van het nummer gaan naar Serious Request. De O Dennenband bestaat uit Jan Smit, de 3 J’S, Jeroen van der Boom, Ramon Beuk en The Kik.

 

In het AvroTros programma O Dennenboom is deze groep vrienden al wekelijks te volgen in hun zoektocht naar het perfecte kerstliedje. Dit kerstliedje hebben ze ondertussen gevonden in de vorm van de single ‘Overal Kerst”. Gister was de laatste uitzending te zien bij NPO3.

Het nummer was voor het eerst te horen in het AVROTROS radio-programma ‘Aan de slag’ op radio 2. “Het is belangrijk dat we de kerstgedachte niet vergeten en mensen helpen die dit het hardste nodig hebben, ik hoop dan ook dat de single een mooi bedrag gaat opleveren voor Serious Request” aldus Jan Smit.