Nieuwe single voor Geen Stempel

GS - de brugwachter‘De brugwachter’ is de nieuwe single van feestact Geen Stempel. Zoals men gewend is van Geen Stempel, is ‘De brugwachter’ wederom een knaller van jewelste, eentje die weer uit volle borst meegezongen en – gesprongen zal worden in de kroegen, feestzalen, rondom de carnavalsperiode en in de (apr├Ęs-) ski gebieden.

‘De brugwachter’ volgt de zomerse single ‘Leef!’ op die juli van dit jaar verscheen. Eerder bracht Geen Stempel al singles uit als ‘Sjansen’, ‘Dansen tot ’s morgens vroeg’ en ‘Brabo’! Ook maakte Geen Stempel remixen van en voor artiesten als Henk Dissel, Nick&Simon, Nielson en Jeffrey Heesen. Afgelopen jaar werd de track ‘Brabo’ uitgeroepen tot beste Carnavalsliedje van Brabant door 3FM’s Giel Beelen. Rondom de videoclip opnames was Geen Stempel nog in het nieuws, bij de laatste shots raakte de drone te water en moest opgedoken worden door een duiker. Gelukkig waren de beelden nog te redden, de drone helaas niet.

 

Volg Geen Stempel via hun website en sociale media via onderstaande links:

http://www.geenstempel.nl

https://www.facebook.com/geenstempel/