Nieuwe single FEESTLIFT

Feestlift - Blauw smallNa het succes van de apresski single van afgelopen (Vol Gas) komt Feestlift dit jaar opnieuw met een erg aanstekelijke single voor het komende winterseizoen/carnaval. Het nummer is een bewerking van misschien wel een van de bekendste Nederpopplaten die er gemaakt, namelijk het nummer Blauw van The Scene. De aanstekelijke productie staat weer garant voor een perfecte sfeer!

De heren van Feestlift draaien inmiddels al weer heel wat jaren mee in de Nederlandstalige muziekscene. Marco en Frank zorgen er met hun onuitputtelijke enthousiasme voor elk optreden een feest wordt. Naast de optredens in Nederland kun je Feestlift ook in het buitenland tegenkomen, waarbij met name de optredens tijdens het winterseizoen in Oostenrijk bekend zijn! Na eerdere singles op het Holliwood Records label van Edwin van Hoevelaak, is Blauw inmiddels al weer de derde single die wordt uitgebracht op het eigen label. Hierbij wordt intensief samengewerkt met Bob Sandee (Subgroover).
Officiƫle website: www.feestlift.nl