Nieuwe datums Mega Piraten Festijn 2016 bekend.

mpflogoDe eerste plaatsen en datums voor 2016 zijn zojuist bekend gemaakt. Ook heeft het Mega Piraten Festijn een nieuwe site en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan, zo heeft de MPF-organisatie besloten. Vanaf vandaag de dag dat de site online gaat, begint bovendien de voorverkoop voor het nieuwe seizoen.

 

Ter ere van de nieuwe site geldt er een speciale actie voor de wakkere vroege vogels. Als jij tussen 1 en 14 januari via de site een kaartje koopt voor één van de komende feesten in het voorjaarsseizoen, geldt er een speciaal early bird-tarief. Een staanplaats in de tent kost dan 17,50 euro in plaats van 22,50 euro. Er is bovendien nog een speciale actie voor het MPF in het GelreDome. Sta-en zitplaatsen (arena en eerste rang) die normaal 30 euro kosten, kosten tussen 1 en 14 januari 20 euro.
Kaarten voor deze actie zijn enkel via Paylogic (via MPF site) te verkrijgen.

De early bird-actie geldt voor de MPF’s in
– Borger (19 maart)
– Barneveld (1 april)
– Zelhem (9 april)
– Heerhugowaard (23 april)
– GelreDome Arnhem (10 december)
De actie is afgelopen op 14 januari om 23.59 uur.
Gedurende het najaarsseizoen volgen er MPF’s in Marum (7 oktober), Tilburg (15 oktober) en Deventer (29 oktober).

Consumptiemunten
Daarnaast is het vanaf 1 januari ook mogelijk om alvast consumptiemunten te kopen via de site. Lekker gemakkelijk. Met het printje wat je na de digitale bestelling krijgt in de hand meld je je bij een speciale balie op het festijn en je krijgt meteen je munten. “Hoe je het ook wendt of keert, vaak is het vlak voordat het festival begint erg druk bij de muntenbalies”, vertelt Eddie Mensink namens de organisatie van het MPF. “Wij willen die piekdrukte verminderen. Als jij via de site munten koopt, is er een speciale balie waar je meteen geholpen wordt. Scheelt een hoop gedoe. Een consumptiemunt kost overigens 2,50 euro.” Voor het Gelredome is dit helaas geen mogelijkheid.