NICK & SIMON hebben zich opgesloten.

nick simon jukeboxNick & Simon hebben zich onlangs 4 uur lang opgesloten in een Jukebox die speciaal ontwikkeld is voor De Vrienden van Amstel LIVE!. Terwijl bezoekers van een Amstel café niets vermoedend muziek aanvroegen namen de Volendammers vanuit de Jukebox de regie van de avond steeds steviger in handen. Namens de automaat reageerden zij op de aanvragen van de gasten en startten de muziek in, of niet. Het experiment werd met 10 verborgen camera’s geregistreerd en is hier te bekijken:

 

Nick Schilder was meteen enthousiast over het idee: “Gedurende onze carrière maken we, met heel veel plezier, bijna jaarlijks deel uit van De Vrienden Van Amstel LIVE!. Toen we door het evenement werden gevraagd of we in waren voor deze grap, hoefden we geen seconde na te denken.” Simon vult aan:”Qua ruimte en hitte binnenin de jukebox was het wel even slikken. Je hebt het immers over zo’n 80 cm bij 2 meter waar je enkele uren samen doorbrengt. De lol die we hadden en het resultaat maakte dat het uiteindelijke helemaal waard!”.

Nick & Simon bij De Vrienden van Amstel LIVE! 2016

De line up van De Vrienden van Amstel LIVE! is nog geheim, maar vandaag kunnen Nick & Simon als eerste bekendmaken dat zij in januari weer aanwezig zijn in ‘de grootste kroeg van Nederland’. De concertreeks met negen uitverkochte shows start op donderdag 21 januari in Ahoy Rotterdam.