Megapiratenfestijn GelreDome uitverkocht!!!

mpf gelredome persfotoAlle beschikbare kaarten voor het Mega Piraten Festijn in Gelredome a.s. zaterdag 12 december zijn verkocht! Daardoor kan opnieuw het bord UITVERKOCHT op de deur(e) van het Mega Piraten Festijn.

 

Net als voorgaande jaren gaat de, dit jaar extra grote, feesttent voor de GelreDome open om 14.00 uur. AvroTros Sterren NL Radio zal vanaf 14.00 uur live uitzenden vanuit Arnhem!
De Dj’s van Sterren NL Radio zullen vele artiesten ontvangen in deze live radio show. De entree daar is uiteraard GRATIS.

mpf uitverkochtOm 18.00 uur gaan de deuren open van het GelreDome voor het publiek. Vanaf 18.00 uur is Radio NL met een live radio uitzending aanwezig in het GelreDome voor de grote finale van de jaarlijkse TOP 1500, uiteraard zullen er diverse artiesten LIVE optreden. Er is dit jaar massaal gestemd, en de uitslag mag verrassend genoemd worden….. (Presentatie Teake Wouda)

Om 19.15 uur gaat de grote TV show van het Megapiratenfestijn van start! Willie Oosterhuis zal de grootste line up ooit presenteren!